تبلیغات
پایگاه اینترنتی جاویدسید - همبرگر تهیه شده از گوشت مصنوعی
پایگاه اینترنتی جاویدسید
علمی,آموزشی,سرگرمی,مذهبی,اجتماعی
به سایت دانستنی ها خوش آمدید
گوشت مصنوعی,چگونگی تولید گوشت مصنوعی,شبه گوشت
با تولید اولین همبرگر آزمایشگاهی با استفاده از تکنیک رشد بافت ماهیچه، گوشت آزمایشگاهی یک قدم دیگر به قفسه های سوپرمارکتها نزدیک تر شد.گوشت آزمایشگاهی ساخته دانشمندان نویدبخش رویکردهای مهربان تر با محیط زیست، کاهش رنج حیوانات و حل بحران غذا در جهان است، اما مسئله اصلی اینجاست که واکنش مردم به گوشت آزمایشگاهی چیست؟
این گوشت در اندازه های بزرگ از سلولهای ماهیچه ای توسط دکتر مارک پست از دانشگاه ماستریخت در هلند تولید شده است.

دانشمندان به دنبال راه های تازه ای برای پاسخ به مشکل و بحران غذا در جهان هستند از سوی دیگر گوشت مصنوعی می تواند محیط زیست و میلیونها حیوان را نجات دهد.
همبرگر آزمایشگاهی از لایه های ماهیچه گوشت گاو که در آزمایشگاه تولید شده ساخته شده و قرار است طی مراسمی در لندن پخته و خورده شود تا به دنیا به ویژه سرمایه گذاران تحقیقات ثابت شود که گوشت آزمایشگاهی یا مصنوعی یک حقیقت است.
دولت هلند کارهای دکتر پست را مورد حمایت مالی قرار داده است و در این میان یک فرد گمنام نیز 300 هزار یورو به این تحقیقات کمک کرده است، اما هنوز مشخص نیست که مردم از طعم این گوشت استقبال می کنند و آیا فکر اینکه این تکه های استیک، سوسیس و یا همبرگر ریشه در لوله های آزمایشگاه دارد مانعی برای فروش آن به شمار می رود یا خیر.
این همبرگر از 20 هزار رشته باریک بافت ماهیچه ای کشت شده تشکیل شده بود. دکتر پست که تاکنون چند آزمایش غیر رسمی هم برای تست مزه انجام داد، گفت: حتی بدون چربی، مزه این گوشت به طور منطقی خوب است.
وی قرار است ماه آینده طی مراسمی در لندن تنها با افزودن نمک و فلفل این گوشت را سرو کند.
گوشت مصنوعی یک محصول از گوشت حیوان است اما به طور کامل از یک حیوان زنده تشکیل نشده است، اما این محصول کاملا با شبه گوشت یا جایگزین گوشت که در غذاهای گیاهخواران وجود دارد و از پروتئینهای گیاهی چون سویا ساخته می شود فرق دارد.
شبه گوشت که همچنین جایگزین گوشت، گوشت ساختگی و یا تقلید گوشت هم نامیده می شود، تقریبا ویژگی‌هایی نظیر بافت، طعم، ظاهر و همچنین ویژگی‌های شیمیایی انواع خاصی از گوشت را دارد. بسیاری از این شبه گوشت‌ها بر پایه سویا و یا گلوتن تهیه می شوند. گیاهخواران از جمله مصرف کنندگان شبه گوشت هستند.
پیش بینی می شود که گوشت مصنوعی یا گوشت کشت شده در آزمایشگاه در کنار گوشت حیوانی با قیمتهای رقابتی به فروش برسد اما کارشناسان اظهار داشتند که این پیشرفت هنوز هم باید راه طولانی طی کند تا به آینده راه یابد.
نیل استفنز دانشمند علوم اجتماعی دانشگاه کاردیف در ولز گفت: این فناوری هنوز در مراحل اولیه است.

منبع:konjkav.com





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

شنبه 18 شهریور 1396 ساعت 18 و 30 دقیقه و 40 ثانیه
Have you ever considered creating an e-book or guest authoring on other blogs?

I have a blog centered on the same topics you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my visitors would enjoy your
work. If you are even remotely interested, feel free to shoot me
an email.
شنبه 21 مرداد 1396 ساعت 04 و 45 دقیقه و 17 ثانیه
Highly descriptive article, I enjoyed that bit.

Will there be a part 2?
یکشنبه 8 مرداد 1396 ساعت 20 و 32 دقیقه و 00 ثانیه
I am sure this post has touched all the internet people, its really really nice article on building up new webpage.
جمعه 6 مرداد 1396 ساعت 23 و 29 دقیقه و 13 ثانیه
wonderful publish, very informative. I'm wondering why the other experts of this sector don't realize this.

You must continue your writing. I'm sure, you have a great readers' base already!
جمعه 6 مرداد 1396 ساعت 19 و 15 دقیقه و 06 ثانیه
With havin so much written content do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement?
My website has a lot of unique content I've either written myself or outsourced but
it seems a lot of it is popping it up all over the internet without
my permission. Do you know any ways to help stop content from being ripped off?
I'd definitely appreciate it.
شنبه 10 تیر 1396 ساعت 03 و 04 دقیقه و 54 ثانیه
Your style is so unique compared to other people I have read
stuff from. Many thanks for posting when you've got the opportunity,
Guess I'll just book mark this web site.
پنجشنبه 1 تیر 1396 ساعت 20 و 36 دقیقه و 28 ثانیه
First off I would like to say excellent blog!
I had a quick question which I'd like to ask if you do not mind.
I was curious to find out how you center yourself and clear your head prior to writing.
I have had a difficult time clearing my thoughts
in getting my thoughts out there. I truly do enjoy writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes tend to be wasted just trying to figure out how to begin. Any recommendations
or tips? Kudos!
پنجشنبه 18 خرداد 1396 ساعت 17 و 17 دقیقه و 58 ثانیه
Hey just wanted to give you a quick heads up. The text in your
article seem to be running off the screen in Chrome.
I'm not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I
figured I'd post to let you know. The style and design look great though!
Hope you get the problem resolved soon. Kudos
چهارشنبه 3 خرداد 1396 ساعت 18 و 07 دقیقه و 52 ثانیه
It is actually a nice and helpful piece of information. I
am happy that you simply shared this useful
info with us. Please stay us informed like this.
Thank you for sharing.
یکشنبه 31 اردیبهشت 1396 ساعت 02 و 01 دقیقه و 54 ثانیه
This is the perfect site for everyone who wishes
to find out about this topic. You understand so
much its almost tough to argue with you (not
that I personally will need to…HaHa). You definitely put
a new spin on a topic that has been written about for a long time.
Great stuff, just great!
شنبه 2 اردیبهشت 1396 ساعت 19 و 47 دقیقه و 21 ثانیه
Very good info. Lucky me I discovered your website by accident (stumbleupon).
I've book-marked it for later!
شنبه 19 فروردین 1396 ساعت 23 و 02 دقیقه و 48 ثانیه
Hi there, yeah this post is actually fastidious
and I have learned lot of things from it on the topic
of blogging. thanks.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ


سلام،من سید جاوید حسنی،مدیر این وبلاگ هستم. امید وارم از مطالب آموزنده ای که قرار دادم نهایت لذت رو برده باشید.شما می توانید به وسیلۀ پیام,انتقادات و پیشنهادات خود را بنویسید.

مدیر وبلاگ : سید جاوید حسنی
نظرسنجی
به نظر شما سطح سایت در چه حدی است؟







آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
تبلیغات
فرم تماس
نام و نام خانوادگی
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
..
کلیه حقوق این وبلاگ برای پایگاه اینترنتی جاویدسید محفوظ است